CIRCULAIRE ECONOMIE IN DE KLAS

Natuur- en Milieufederatie Utrecht (NMU) en SPARK the movement nemen docenten van het voortgezet onderwijs mee naar de wondere wereld van de circulaire economie en hopen deze docenten te inspireren dit thema op te pakken in hun lessen.

SPARK the movement en de Natuur en Milieufederaties nemen docenten van het voortgezet onderwijs mee naar de wondere wereld van de circulaire economie en hopen deze docenten te inspireren dit thema op te pakken in hun lessen.

Nooit eerder waren de uitdagingen die we als mensheid onder ogen moeten zien zo intens en complex en eveneens waren nooit eerder de (technische) mogelijkheden om wereldwijde verandering te bewerkstelligen zo groot. Bij ons leidt dat tot de vraag: hoe gaan we daarmee om in de klas?

Tim Bulters en Heleentje Swart nemen je in een interactief webinar mee in de wondere wereld van de circulaire economie. Naast twee power-colleges ga je in gesprek met collega’s en krijg je tips en werkvormen mee voor in de klas.

Tim is projectleider Circulaire Economie (NMU) en docent Circular Economy (UvA). Heleentje is aanjager Circulair Talent bij Vereniging Circulair Friesland; met het programma SPARK the Movement stimuleert zij om leren voor duurzame ontwikkeling op de kaart te zetten in het onderwijs.

Lees meer:

https://www.nmu.nl/themas/circulaire-economie
https://circulairfriesland.frl
https://sparkthemovement.nl