CIRCULAIRE 4DAAGSE: VOEDING

Wat is een circulair voedselsysteem precies? En hoe kan je als ondernemer met circulariteit bijdragen aan een weerbaar en duurzaam voedselsysteem? Een sessie met experts, ontwikkelingen en kansen.

Een volhoudbare ‘food print’ met korte ketens, teelt tot duurzame verwerking, verspilling en verwaarden van reststromen en nieuwe business modellen, eiwittransitie en verduurzaming AgriFood sector. Een circulair voedselsysteem wordt alom gezien als een wenkend perspectief voor een duurzamere toekomst. Maar wat is een circulair voedselsysteem precies? En hoe kan circulariteit bijdragen aan een weerbaar en duurzaam voedselsysteem?

In een ronde tafelsessie met o.a. een circulaire voedselexpert, een succesvolle ondernemer in de voedingsindustrie, een circulaire landgoedeigenaar en een hoogleraar bespreken we de ketenontwikkelingen op het gebied van voedsel en een meer toekomstbestendige regio.

09.00u sessie Voeding

Vier dagen bewandelen we belangrijke circulaire thema’s in het Rijk van Nijmegen. Ook deze ronde tafelsessie wordt live vanuit de KCCB studio in Nijmegen gestreamd. Daar kan uiteraard geen publiek bij aanwezig zijn, maar je kunt bij inschrijving de stream volgen en tevens vragen stellen. 

Meld je je via de website van RvN@ voor dit event (en eventueel ook andere 4Daagse events) aan en dan ontvang je de link naar de stream de maandag voor de Circulaire 4Daagse.