CIRCULAIRE 4DAAGSE: TALENT

Hoe versnelt regionaal talent de transitie naar de circulaire economie?

Een groeiend aantal talenten uit het Rijk van Nijmegen zijn niet alleen tijdens de studie, maar ook in hun vrije tijd in serieuze circulaire projecten actief. Wat drijft hen? Hoe kijken ze naar de toekomst? Welke ondernemers hielpen ze al? Ze delen kennis, inspireren, bieden perspectieven en gaan met elkaar in gesprek?

Alleen in samenwerking kan de accelaratie van de circulaire economie gerealiseerd worden. Met de bouw van de studio in het KCCB is een eerste stap gezet in een duurzame samenwerking tussen het mkb, onderwijs en RvN@. In de feestelijke afsluiting van de 4Daagse tonen we het begin van een nieuw tijdperk vol kansen voor ondernemers, onderwijs en overheid.

15.00u sessie Talent

Studenten van verschillende opleidingen, studierichtingen en verenigingen gaan met elkaar in gesprek over circulair ondernemen.

16.00u Duurzame samenwerking met onderwijs

Het einde van de Circulaire 4Daagse is de materialisatie van een nieuwe samenwerking tussen het KCCB, de Hogeschool Arnhem Nijmegen, de Radboud Universiteit en RvN@ die het mkb in hun circulaire ambities gaan ondersteunen.

Vier dagen bewandelen we belangrijke circulaire thema‚Äôs in het Rijk van Nijmegen. Ook deze tafelsessie wordt live vanuit de KCCB studio in Nijmegen gestreamd. Daar kan uiteraard geen publiek bij aanwezig zijn, maar je kunt bij inschrijving de stream volgen en tevens vragen stellen. 

Meld je je via de website van RvN@ voor dit event (en eventueel ook andere 4Daagse events) aan en dan ontvang je de link naar de stream de maandag voor de Circulaire 4Daagse.