CIRCULAIR UW ZORG?

Op zoek naar een biobased of circulaire oplossing voor een bestaand probleem? Sta jij open voor co-creatie en wil je via open innovatie samenwerken met mkb’ers of start-ups?

Ben jij op zoek naar een biobased of circulaire oplossing voor een bestaand probleem? Sta jij open voor co-creatie en wil je via open innovatie samenwerken met mkb’ers of start-ups? Dan is het programma BioVoice iets voor jou!  

Samen stappen zetten op weg naar een duurzamere wereld: dat doe je bij BioVoice! Het programma biedt kansen voor nieuwe business, in antwoord op innovatievraagstukken van grote(re) bedrijven. De samenwerking met scale-ups en start-ups zorgt niet alleen voor innovatieve oplossingen. Het is een kans om buiten vaste bedrijfsprocessen te denken, en kort-cyclisch te werken.   

Namens het bedrijf Hemcell vertelt Nico Osse zijn ervaringen met het BioVoice programma en welke oplossing zij hebben bedacht voor de challenge van ZorgSaam: ‘Wie geeft er een tweede leven aan de cellulose en plastic bevattende reststroom uit ons ziekenhuis?’ 

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat van Provincie Zeeland trapt het webinar af met een video over de circulaire programma’s in Zeeland. Nico Osse, Kees Jan Grin en Michel Carol zitten aan tafel om alle vragen te beantwoorden.  

Programma  

13.30 uur: Opening door dagvoorzitter
13.35 uur: Video interview Zeeland Circulair door gedeputeerde Jo-Annes de Bat
13.45 uur: Video BioVoice challenge ZorgSaam
13.50 uur: Presentatie Hemcell door Nico Osse
14.10 uur: Q&A met experts Michel Carol, Kees Jan Grin en Nico Osse