CIRCULAIR SPREEKUUR

Duurzaamheid en circulariteit staan nog steeds hoog op de agenda. En jij wilt daar zelf mee aan de slag. Maar waar begin je? PHI Factory organiseert dagelijks het circulaire spreekuur.

Dit spreekuur is de gehele week elke dag van 12.00 – 13.00 uur te bezoeken.

Hoe maak je een plan van aanpak voor je organisatie? Hoe breng je jouw stakeholders en de keten in kaart? Welke startups kun je betrekken bij het sluiten van kringlopen? Hoe ziet een duurzame businesscase er uit? Hoe creëer je een samenwerking tussen je leveranciers? En hoe stel je realistische en meetbare doelen op waar iedereen aan bij kan dragen? Met behulp van een korte online consult kunnen wij je helpen om je duurzame ambities om te zetten naar concrete actie. Als jouw persoonlijke hulplijn kunnen we je op weg helpen met het opstellen van een plan van aanpak, gewoon even sparren rondom een concrete vraag of een inhoudelijk onderwerp iets verder uitdiepen. Wij inspireren je met goede ideeën, de nodige kennis en praktische handvaten om jouw plannen naar de praktijk te brengen. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om je direct een stap verder te helpen, zodat jij met extra vertrouwen en kennis aan de slag kunt.

Schrijf je gratis in voor ons circulaire spreekuur elke dag om 12:00 en maak kennis met onze online adviseurs. Je ontvangt een uitnodiging van één van onze adviseurs en de online locatie van het spreekuur.