CIRCULAIR ONDERNEMEN IN DRENTHE: HOE DAN?

Wat is er voor nodig om je focus van de dagelijkse hectiek te verleggen naar het toekomstbestendig maken van je bedrijf. Kortom met wie van binnen of buiten je bedrijf ga je sparren?

Drie experts nemen je mee door de gehele klantreis van interne focus op het hier en nu naar het toekomstbestendig maken van je businessmodel en zoektocht naar de juiste financieringsstructuur bij de onvermijdelijke investeringsplannen die gepaard gaan met de transformatie van lineair ondernemen naar circulair ondernemen.

Het gaat om behapbare stappen. Het is een illusie te veronderstellen dat het je lukt om als bedrijf (zeker in de maakindustrie) van lineair in één keer naar circulair te bewegen. Maar de start is de belangrijkste stap. Bij die start helpen Ik ben Drents ondernemer (IBDO), MKB fonds Drenthe en Energiefonds Drenthe de ondernemers. Na een juiste intake/inventarisatie weet je waar je staat en wat er nodig is om de volgende stap te zetten en wie je daarbij kan helpen. Is dat kennis, geld, coaching? De experts hebben het netwerk en dat willen ze graag ontsluiten voor dit doel.

De drie experts zich kort voorstellen zullen aan de hand van een voorbeeld duiden wat ze met het bovenstaande bedoelen en hoe dit in de praktijk werkt. Aansluitend zullen drie ondernemers aan het woord komen die die traject doorlopen of reeds doorlopen hebben.

Met o.a. de volgende sprekers: Emmy Saimi Roozenboom (MKB Fonds Drenthe) Rudmer Heij (‘Ik Ben Drents Ondernemer’) & Maarten Bunnik (Energiefonds Drenthe)