CIRCULAIR INTERIEURONTWERP: HOE DAN?

Laat je tijdens de inspiratiesessie 'circulair kantoren inrichten' verrassen over de diverse circulaire mogelijkheden en leer werken met circulaire materialen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om een kantoor circulair te verbouwen en in te richten? Laat je tijdens de inspiratiesessie ‘circulair interieurontwerp’ verrassen over de mogelijkheden en leer werken met circulaire materialen.

Samen met BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten) organiseren wij deze sessie. Interieurarchitect Susanne Bakkenist staat aan de voet van de circulaire verbouwing van het kantoor van Buro BOOT. Aan de hand van dit praktijkvoorbeeld wordt je meegenomen door de mogelijkheden en learnings van circulair verbouwen en inrichten. Daarnaast praten we over wat er nodig is om een circulair ontwikkelproces op te zetten.

Interieurarchitect Roger Haan gaat met Susanne in gesprek over dit circulaire project. Wat betekent het voor het proces? Botsen esthetische en ecologische uitgangspunten? Wat betekent het voor planning en kosten? Hoe manage je de verwachtingen bij de opdrachtgever? En wat verandert er aan de rol van de interieurarchitect in zo’n proces?

Via een interactieve chat nodigen we je uit om deel te nemen aan het gesprek over de uitdagingen die er liggen bij een circulair project.

Met o.a. de volgende sprekers: Susanne Bakkenist (interieurarchitect)