CIRCULAIR GEBRUIK VAN WARMTEPOMPEN

De verschuiving van materiaal naar service moet leiden tot een minimalisering van de materiaalstromen in de economie, terwijl de dienstverlening en de gebruikerstevredenheid wordt gemaximaliseerd.

InstaWell biedt ontzorging bij het toepassen en gebruiken van warmtepompsystemen bij maatschappelijk vastgoed.

Om de energietransitie te versnellen zal het niet liggen aan de Nederlandse aanpakkersmentaliteit. Er wordt bij de duurzaamheidsmaatregelen echter veelal gezocht naar de Quick-Win. Warmte en koude, ca. 65% van het energiegebruik, wordt vaak als te complex of te duur beschouwd.

Maar hoe dan?

In mei 2021 werd het circulaire certificaat, voor het in gebruik nemen van een warmtepompsysteem, bij Scouting Sint Maarten Hildegard overhandigd door Wethouder Rouwendal van de gemeente Leidschendam-Voorburg. InstaWell levert op basis van Product As a Service 15 jaar duurzame warmte. Hierbij hoeft de opdrachtgever zelf niet te investeren en het gebruik van de warmtepompen is zonder technisch risico. Aan het einde van de levensduur gaan de warmtepompen retour naar de fabrikant, voor re-use en recycling van de materialen.

Op 9 februari om 13:00 uur gaat Daniël van Marwijk (algemeen directeur InstaWell) op projectlocatie bij de scouting in Voorburg in gesprek met:

Ebo Roek van scouting Sint Maarten Hildegard
Als voorzitter van het stichtingsbestuur, en aanjager van circulariteit binnen scouting

Selina Roskam van Ministerie BZK
Als senior beleidsmedewerker energietransitie utiliteitsbouw, om de energietransitie te doen slagen

In het gesprek komen het delen van ervaringen en de kansen van verduurzaming aan bod. Tevens worden de regelingen, ondersteuningsprogramma’s, subsidies, het besluitvormingsproces en de betaalbaarheid voor opdrachtgevers besproken.

Ook aan de slag met het verduurzamen van warmte? Meld u dan zeker aan.

Adres: Veurselaan 15 te Voorburg
Tip parkeren: graag in de woonwijk tegenover

Met o.a. de volgende sprekers: Ebo Roek (scouting Sint Maarten Hildegard), Selina Roskam (ministerie BZK) en Daniël van Marwijk (InstaWell)