CIRCULAIR BOUWEN: REALITEIT EN TOEPASBAARHEID

Urbanizer Architecten neemt je, aan de hand van praktijkvoorbeelden, mee in de hun eigen circulaire praktijk.

Urbanizer Architecten neemt je, aan de hand van praktijkvoorbeelden, mee in de hun eigen circulaire praktijk.

Circulair bouwen is een breed begrip en dat maakt het voor ‘nieuwkomers’ lastig om te begrijpen. Tegelijkertijd zien we steeds meer interesse in de markt ontstaan. Steeds vaker worden er tenders uitgeschreven voor bouwprojecten met circulaire opgaven. Maar tegelijkertijd hebben veel ontwikkelaars en bouwers vooral vragen. Hoe begin je als je een circulair gebouw wilt maken? Kunnen circulaire bouwprincipes alleen in grote projecten worden toegepast? En hoe verhoud circulair zich tot duurzaam bouwen? Hoe zit het met vergunningverlening?

Aspecten zoals tijdlijn, ontwerp, vergunningen en uitvoering komen aan bod. Circulair bouwen kan op heel veel verschillende manieren en er zijn veel toepassingen mogelijk in het bouwproces.

De lunch lezing is vooral bedoeld voor ontwikkelaars, opdrachtgevers, adviseurs en bouwers die circulariteit in hun projecten willen opnemen.

Na afloop willen we ook graag de toehoorders bevragen naar hun ervaringen en verwachtingen. Zorg voor je eigen boterhammen, Urbanizer zorgt voor gespreksstof.