CIRCULAIR BOUWEN MET CALDURAN KALKZANDSTEEN

Met Calduran Caldubo® is een deel van het grove toeslagmateriaal vervangen door gerecyclede (beton)puingranulaten.

Uw ambitie om circulair te bouwen vervult u met Calduran Caldubo®.

Tijdens het event ‘Circulair bouwen met kalkzandsteen’ laten wij u een kijkje nemen in de keuken van ons productieproces. Kalkzandsteen is van zichzelf al een heel duurzaam product, maar wij gaan nog een stapje verder. Aangezien de ambitie van de overheid: in 2050 een volledig circulaire economie, heeft Calduran het product Caldubo ontwikkeld.

Om de aanvoer van hoogwaardige secundaire grondstoffen voor circulaire kalkzandsteen te garanderen en te optimaliseren zijn wij samenwerkingspartners van GP Groot. Samen maken wij de cirkel rond. Lees meer over samenwerking op onze website. 

Ben je benieuwd naar onze visie op circulair bouwen?

Bekijk onderstaand programma en meld je aan voor ons event op dinsdag 8 februari (in Hoogersmilde) of op donderdag 10 februari (in Harderwijk).

Programma:

15.00: Ontvangst.

15.15-15.45:  Presentatie over ons bedrijf met een uitleg van het productieproces, circulariteit, lage CO₂ footprint, engineering en toepassingen.

15.45-16.00:  Presentatie van de film over Caldubo, een nieuw kalkzandsteenproduct wat deels bestaat uit o.a. uit sloop geoogste secundaire grondstoffen i.p.v. nieuw zand.

16.00-16.30: Vragen/discussie.

16.30-17.00: Afsluiting.

Dit evenement is onder voorbehoud op locatie. Mocht het event door de coronamaatregelen niet fysiek door kunnen gaan, dan wordt dit event omgezet naar een online sessie. 

Met o.a. de volgende sprekers: Ben Kruseman (business development manager Calduran)