BLUECITY

De circulaire voorbeeldstad en hub voor circulair ondernemerschap en experiment.

BlueCity versnelt circulaire economie door ondernemerschap. Ze zetten circulaire bedrijven op en helpen ondernemers met een circulair verdienmodellen en producten. Bij BlueCity kan je de circulaire economie tastbaar en concreet zien en ervaren. Er zitten ruim 50 circulaire bedrijven in het pand. Daarnaast ontwikkelt en begeleidt BlueCity circulaire ondernemingen, met programma’s als de Circular Challenge (ontwikkelingen van protoypes en startups), Circular Factory (opschalen van startup naar demo fabrieken) en organiseren ze systeemhacks met ondernemers tijdens verschillende hackathos.

BlueCity opent haar deuren tijdens de Week van de Circulaire Economie, met o.a.:

BlueCity expedities: BlueCity zet de spotlights op vijf BlueCity ondernemers die werken in de lokale keten. Elke werkdag openen ze de deuren voor het publiek en kan je van 14 tot 16 uur mee op BlueCity Expeditie.

Duik in het ecosysteem en maak kennis met vijf BlueCity ondernemers zoals bierbrouwers Vet&Lazy, zeewier ondernemer BlueBlocks en SuperUse Studios.

Wat is er nog meer te doen bij BlueCity?

Maandag 6 februari > Presentatie uitkomsten Hackathon: van resthout tot bouwhout
Dinsdag 7 februari > De sleutelrol voor organisch afval in de Circulaire Economie
Dinsdag 7 februari > Talent for transition event
Donderdag 9 februari > Online vragenuurtje Circulair Loket 
Donderdag 9 februari > De circulaire economie, is die al rond? Aan de slag met circulaire oplossingen binnen jouw organisatie

Wil je een event organiseren bij BlueCity of meer informatie? Neem dan contact op met:
Lisa van Huygevoort
hoofd events
events@bluecity.nl