AFVAL EN RESTSTOFFEN SCHEIDEN

Laat u informeren over het scheiden en inzamelen van afval en reststoffen en ontdek hoe circulariteit binnen uw organisatie geïntegreerd kan worden.

Het inzamelen van afval en reststoffen voor recycling is in onze samenleving een steeds grotere must, gezien de wereldwijde tekorten aan grondstoffen. En niet te vergeten de CO2 uitstoot welke moet worden terug gebracht.

Tijdens de week van de Circulaire Economie kunnen wij samen met u in een persoonlijk informatief gesprek, bekijken welke circulaire oplossing(en) er binnen uw organisatie gerealiseerd zou kunnen worden. Denk hierbij aan de diverse afvalstromen zoals bijvoorbeeld plastic, papier, koffiebekers, restafval enz. Maar ook het inzamelen van reststoffen uit het productie proces welke ook ingezameld kunnen worden voor recycling.

Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden en duurzame opties waarin u afval en of reststoffen kunt scheiden en inzamelen voor de afvoer naar uw afvalverwerker.

Bent u enthousiast, dan kunt u vooraf  al informatie inwinnen over onze duurzame en 100% recyclebare producten, door een bezoek aan onze website www.afvalbox.net . Waarna wij u tijdens ons gesprek uitvoerig kunnen informeren en uw vragen kunnen beantwoorden.

Een bezoek aan ons bedrijf kan alleen op afspraak door een e-mail te sturen naar: info@afvalbox.net. Aan de hand van uw en onze agenda plannen we een gepersonaliseerde sessie voor u in van ca 1 uur.