AFVAL EN GRONDSTOFFEN IN DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Heb jij schijt aan je afval of scheid je je afval?

De consultants van Twist Group nemen alle geïnteresseerden mee in de wereld van de afval- en grondstoffensector. Er gaat geen dag voorbij zonder dat kranten, zowel in positieve als negatieve zin, berichten over afval, recycling, duurzaamheid en circulaire economie.

In de eerste lockdown vorig jaar is tevens gebleken wat voor een belangrijke rol de afvalsector in Nederland heeft. Maar wat is de rol van afval en grondstoffen in de ‘circulaire economie’?

De Twist consultants bespreken dit vraagstuk in een webinar. Zij zullen ingaan op de circulaire ontwikkelingen. Twist Group heeft een team van experts met kennis en ervaring in de afval- en grondstoffensector. Met deze kennis, ervaring en een krachtige presentatie zal deze vraag worden beantwoord.

Na afloop vind je de presentatie, factsheet en meest gestelde vragen en antwoorden op de website van Twist Group (www.twist-group.nl).

Heb je een vraag over dit onderwerp voor de consultants van Twist Group? Mail je vraag uiterlijk donderdag 28 januari per mail aan info@twist-group.nl.