ACCELEREREN VAN CIRCULAIRE BUSINESSMODELLEN

Wil jij meer weten over de state-of-the-art inzichten uit de literatuur en de praktijk over circulaire businessmodellen, service management, servitization en service design & innovatie?

Wil jij meer weten over de state-of-the-art inzichten uit de literatuur en de praktijk over circulaire businessmodellen, service management, servitization en service design & innovatie? Ben jij, of zijn jouw relaties zoekende naar concrete inzichten en tools om hun business duurzaam te maken met circulaire businessmodellen? Is het voor jouw relaties interessant om te weten hoe koplopers in hun sector hun concurrentievoordeel vergroten met services? Wil jij meer weten over de state-of-the-art inzichten uit de literatuur en de praktijk over circulaire businessmodellen, service management, servitization en service design & innovatie? Ben jij ook benieuwd hoe de combinatie van producten en services duurzaam ondernemen en circulaire verdienmodellen versnellen? Dan is dit webinar geknipt voor jou! 

13:00 – 13:20 – Waardecreatie met services – prof. dr. Meindert Flikkema

13:20 – 13:40 – Praktijkcases, succes- en faalfactoren – ing. Arno Eussen MSc.

13:40 – 14:00 – Discussie, vragen en next steps – gezamenlijk

Met o.a. de volgende sprekers: Arno Eussen (Strateeg en Accelerator van Services as a Business); Meindert Flikkema (hoogleraar services en innovatie strategie├źn VU Amsterdam)