KENNIS IS KING: WIN EEN SESSIE MET DE SLIMSTE BRAINS VAN NEDERLAND

Circulaire ondernemers opgelet! Win een sessie met de slimste brains van Nederland die hun tanden zetten in jouw uitdaging!

In de eerste week van februari komt Nederland samen met één doel: Het realiseren van een circulaire economie. Het Groene Brein, één van de partners van Het Versnellingshuis, maakt van dit momentum gebruik om de meest relevante en vernieuwende wetenschappelijke kennis die er is te koppelen aan circulaire pioniers uit het bedrijfsleven.

Het Groene Brein is een netwerkorganisatie met maar liefst 160 wetenschappers van alle hogescholen en universiteiten van Nederland, die vanuit verschillende disciplines bijdragen aan de transitie naar de circulaire economie. En zij kunnen jou helpen!

Stuur je uitdaging voor 1 februari in

Het Groene Brein biedt vijf ondernemers een 1 op 1 sessie t.w.v. €4.000 met één van hun wetenschappers die jou verder kunnen helpen! Stuur voor 1 februari de vraag waar jij met je circulaire onderneming tegenaan loopt op en deel deze op social media. Het is belangrijk dat deze barrière relevant is voor meerdere pioniers in jouw sector.

Vijf van deze uitdagingen koppelt Het Groene Brein aan één van hun wetenschappers, om jouw onderneming te helpen. Op 5 februari (in de Week van de Circulaire Economie) maakt ze bekend welke ondernemers aan de slag kunnen met de wetenschappers.

Meer informatie en inschrijven kan via: https://hetgroenebrein.nl/2020/12/11/kennisisking/