Workshop Circulaire Economie met LEGO SERIOUS PLAY

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/01/2019
14:00 - 17:00

Locatie
Seats2Meet 's Hertogenbosch Station

Categorieën Geen Categorieën


Bouw aan jouw circulaire idee met LEGO® SERIOUS PLAY®


LEGO® SERIOUS PLAY® is een methode voor strategie, innovatie en ideeën. Deze methode is vanuit LEGO ontwikkeld samen met IMD business school in Lausanne om de strategie van het bedrijf te ontwikkelen. Inmiddels, zo’n 20 jaar verder wordt LEGO SERIOUS PLAY over de hele wereld in vele organisaties gebruikt voor strategie, vernieuwing en teambuilding.


De kracht van de methode zit in het spelend bouwen aan je idee. Je denkt met je handen. Iedereen doet mee en is betrokken in het proces. De modellen die je bouwt vormen een middel om jouw verhaal te vertellen en te delen. Een workshop met LSP is anders dan anders. Geen flipovers of business-taal, maar actief, samen ontdekken waar het echt over gaat.


Over deze workshop


Tijdens de Week van de Circulaire Economie bouw je met LEGO SERIOUS PLAY aan jouw eigen circulaire initiatief of vraagstuk. De circulaire economie vraagt om durvers en doeners. Deze methode helpt je om de wereld te verbeelden zoals je die voor je ziet en dit in actie te zetten.


In deze workshop bouw je in een aantal rondes aan modellen over je circulaire idee en wat dit nodig heeft om verder te groeien.


Wat levert het je op:  • inzicht in jouw circulaire idee

  • manieren om jouw verhaal overtuigend te vertellen aan anderen

  • helderheid in wat jouw initiatief nodig heeft om verder te groeien en de stappen die jij kunt zetten

  • testen van jouw idee en verhaal bij andere deelnemers

  • verbinding met andere deelnemers

  • …en natuurlijk een leuke, speelse midddag met Lego!


Schrijf je nu in en bouw aan je eigen circulaire idee!


Voor wie?


Ben jij een circulaire initiatiefnemer, durver, koploper of leidinggevende met circulaire ambities? Wil jij aan de slag met een circulair vraagstuk of heb je een circulair initiatief waar je stappen in wilt zetten? Ben jij degene die dit idee verder gaat brengen in jouw organisatie of omgeving? Dan is deze workshop iets voor jou!


Over de trainer


Casper Koomen is certified facilitator van workshops met de LEGO SERIOUSPLAY methode. Hij ontving zijn training van Robert Rasmussen en Per Kristiansen, beiden betrokken bij het ontstaan van deze krachtige methode. Casper is ervaren facilitator en concept ontwikkelaar met een achtergrond in design thinking en co-creatie.