Workshop Circulair Ontwerpen: Spark the Movement i.s.m. Trezio

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
15/01/2019
Hele dag

Locatie
NHL Stenden Hogeschool

Categorieën Geen Categorieën


Spark the Movement
Leren voor een Circulaire Economie

Workshop Circulair Ontwerpen

Spark the Movement organiseert in de Week van de Circulaire Economie een korte workshop omtrent circulair ontwerpen, voor iedereen die wil leren voor een circulaire economie. In ieder geval aanwezig zijn genodigden vanuit de overheid en genodigden vanuit het onderwijs. De workshop wordt verzorgd door Trezio – een jonge start-up die zich richt op het ondersteunen van organisaties bij innovatie-trajecten richting een circulaire economie. Zij richten zich daarbij op strategie, ontwikkeling en realisatie.

Over Trezio: ‘Wij organiseren workshops en trainingen voor overheden, instellingen en bedrijven die voor een innovatievraagstuk staan. Met inspirerende methodes begeleiden we jouw organisatie in de zoektocht naar oplossingen. Ook als het vraagstuk nog niet helder is. We bieden verschillende soorten workshops en trainingen aan en stemmen het programma altijd af op jouw doelen en wensen’.

Tijdens deze workshop maken collega’s uit het onderwijs en van de gemeente kennis de circulaire ontwerpprincipes van Metabolic.

Praktische info
Dit is een besloten evenement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Heleentje Swart via heleentje.swart@circulairfriesland.frl

Afbeeldingsresultaat voor trezio