Werksessie circulaire verdienmodellen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/01/2019
14:00 - 17:00

Locatie
The Green House

Categorieën Geen Categorieën


“Als de juridische en boekhoudkundige kaders niet veranderen, hoe kunnen we dan alsnog een versnelling realiseren naar de circulaire economie met behulp van nieuwe verdienmodellen?’’

Veel organisaties hebben moeite om een circulair verdienmodel in de praktijk brengen door een verscheidenheid aan barrières, bijvoorbeeld fiscaal en boekhoudkundig. Copper8 en KPMG dagen daarom creatieve dwarsdenkers, studenten en andere enthousiastelingen uit mee te denken aan oplossingen om de transitie naar een circulaire economie te versnellen!

Een paar maanden geleden zijn Copper8 en KPMG begonnen met een onderzoek naar circulaire verdienmodellen. Hierin wordt de kloof onderzocht tussen de theorie van ‘Extended Producer Responsibility’ en de weerbarstige praktijk van lineaire wet- en regelgeving, boekhoudkundige uitdagingen en financiële gevolgen. Tijdens deze werksessie op 16 januari zullen wij onze eerste bevindingen presenteren. Maar wij zijn óók op zoek naar creatieve dwarsdenkers die oplossingsgericht durven denken. In verschillende break-outs gaan we aan de slag met de stelling: “Als de juridische en boekhoudkundige kaders niet veranderen, hoe kunnen we dan alsnog een versnelling realiseren naar de circulaire economie met behulp van nieuwe verdienmodellen?”

Meld je aan door een mail te sturen naar info@copper8.com onder vermelding van Week van de CE