VerdraaidGoed ‘Waardeloos weer waardevol’ kennismakingsworkshop

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/01/2019
09:30 - 12:30

Locatie
BlueCity010

Categorieën Geen Categorieën


Maakt u al werk van een circulaire economie? Wilt u duurzamere producten produceren, gebruiken of inkopen? Uw personeel inspireren en meer leren over de circulaire economie? Begeleiding en een frisse blik van buitenaf maken dit gemakkelijker. Waar beginnen we? Welke oplossingen bestaan er al in mijn sector? Hoe pakken we het aan? Hoe komen we tot nieuwe inzichten en concepten en hoe krijgen we iedereen mee? Voor het begeleiden van deze veranderprocessen en het vinden van het antwoord op deze vragen heeft VerdraaidGoed een werkwijze ontwikkeld*. Samen komen we via deze gestructureerde en creatieve wijze tot de antwoorden die u zoekt.

In de Week van de Circulaire Economie (14 t/m 18 januari 2019) bieden wij 3 kennismakingsworkshops aan voor een speciaal tarief van €395,-. Deze vinden plaats in ons kantoor in BlueCity010 in Rotterdam. Tijdens deze kennismakingsworkshop doorlopen wij de stappen uit onze werkwijze in een rap tempo, aan de hand van een door uzelf ingebracht vraagstuk.

Er zijn drie kennismakingsworkshops ingepland tijdens de Week van de Circulaire economie, tijdens elke kennismakingsworkshop nodigen wij 1 organisatie uit (in totaal is er dus ruimte voor 3 verschillende organisaties).

– woensdag 16 januari 9.30-12.30

– donderdag 17 januari 9.30-12.30

– vrijdag 18 januari 13.00-16.00

Het exacte programma wordt nader bepaald aan de hand van uw vraagstuk. Interesse? Stuur een e-mail naar info@verdraaidgoed.nl


*Onze werkwijze zelf gaan gebruiken? Wij bieden ook een ‘werkwijze training’ aan.