VrijMiBo in circulair restaurant The Green House – Succesverhaal circulair bouwen en ontwikkelen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
18/01/2019
16:00 - 19:00

Locatie
The Green House

Categorieën Geen Categorieën


VrijMiBo in circulair restaurant The Green House
Succesverhaal Circulair Bouwen En Ontwikkelen

Voor een toepasselijke VRIJMIBO kun je tijdens de Week van de Circulaire Economie terecht in The Green House! Kom een biertje of wijntje drinken en daarna learnings opdoen over de succesvolle aanpak van het paviljoen op gebied van ontwikkeling, bouw en exploitatie. De kans voor professionals in het bouwproces die een duurzame impact willen maken en zoeken naar methodes om dit te bereiken!

The Green House restaurant is een horeca paviljoen aan de Croeselaan in Utrecht dat circulair en volledig remontabel ontworpen is, zodat het over 15 jaar verplaatst zal kunnen worden. De strategie, een sterk eco-netwerk, de juiste samenwerking én de goede innovatieve circulaire business cases leiden tot het succes van circulair bouwen. Rogier Joosten was de kwartiermaker en ontwikkelmanager van het project. Laat je meevoeren in zijn presentatie over deze innovatie aanpak, met het motto Right to Copy.

Bij The Green House met zijn integrale aanpak over de hele levenscyclus van het gebouw is dat een succes gebleken. Integraal, denkend vanuit ontwerpen, financieren, bouwen, exploiteren en demonteren vanuit gemeenschappelijke kernwaarden en in goede transparante samenwerking. Door deze aanpak is werkelijk voor elk detail van het gebouw en de horeca een veel betere circulaire uitvoering gevonden dan bij een traditionele lineaire benadering.

“Circulair bouwen is haalbaar en schaalbaar, binnen bestaande business cases zijn al enorme stappen haalbaar. Leiderschap tonen vanuit ieders rol in het ontwikkel- en bouwproces is hierin de succesfactor.

Programma

15.30 Inloop
16.00 Presentatie Rogier Joosten over Circulair bouwen en ontwikkelen.
16.30 Q&A en een rondleiding in The Green House

De presentatie is voor alle professionals in het bouwproces – opdrachtgevers, ontwikkelaars, ontwerpers, exploitanten, bouwers en leveranciers – die impact willen maken op de invulling duurzame ambities en zoeken naar methodes om dit te bereiken.

Ben je al nieuwsgierig? Bekijk vast “The making of” The Green House of raadpleeg de doorsnede met circulaire oplossingen via deze infographic.

Wil je na afloop een hapje blijven eten? Vergeet niet alvast een tafel te reserveren

Aanmelden
Er zijn voldoende plaatsen beschikbaar, wel verzoeken wij je graag om je plaats te reserveren. Dit kan hier  >>  via de website van The Green House.

Wanneer: vrijdag 18 januari
Tijd: 15:30 – 19:00
Locatie: Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht