Rondleiding Upcyclecentrum inclusief nieuwe belevingscentrum

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/01/2019
09:00 - 10:30

Locatie
Upcyclecentrum Almere-Haven

Categorieën Geen Categorieën


Op 23 januari 2018 is het eerste Upcyclecentrum van Nederland officieel geopend in Almere-Haven.

Dit overdekte centrum, dat voor 95% circulair is opgebouwd uit onderdelen van o.a. de oude sporthal en het oude zwembad van Almere-Haven, biedt ruimte aan een milieustraat, ondernemers die gebruik maken van de ingezamelde grondstoffen en een educatieruimte welke eveneens circulair is ingericht. De educatieruimte is vanaf 17 januari 2019 publiek toegankelijk en daar zijn we trots op!

Daarom bieden we tijdens de week van de circulaire economie rondleidingen aan op het Upcyclecentrum op 16 en 17 januari. Op 16 januari is het zelfs mogelijk om een sneak preview van de educatieruimte te krijgen, nog voordat deze publiek toegankelijk is!

Naast de rondleiding is er een mogelijkheid om kennis te maken met de ondernemers en word je meegenomen in het verhaal van niet alleen het Upcyclecentrum, maar de gehele duurzaamheidsbeweging die we maken als gemeente waarbij het Upcyclecentrum als ‘epicentrum van duurzaamheid’ dient. Het Upcyclecentrum kijkt uit op het Floriade terrein terwijl we met het programma Citylab het bedrijventerrein de Steiger willen verduurzamen.

Kom kijken en laat je duurzaam inspireren! Je kunt je aanmelden voor de rondleiding via deze link. Er is plaats voor 15 personen. Vol=vol!