Rondleiding Prodock: Circulaire Economie in de Amsterdamse haven

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
14/01/2019
11:00 - 12:30

Locatie
Port of Amsterdam & Prodock

Categorie├źn Geen Categorie├źn


Op maandag 14 januari openen wij de deuren van onze innovatiehub Prodock om je alles te vertellen over circulaire economie in de Amsterdamse haven.


Het programma start om 11:00 uur met een presentatie van James Hallworth, Commercieel Manager Circular & Renewable Industry bij Port of Amsterdam, en Samantha Mannaert, Manager Prodock. Daarna volgt een rondleiding door Prodock en om 12:30 uur sluiten we af met een kop koffie en thee.

Aanmelden
Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar Samantha.Mannaert@Portofamsterdam.com
Vermeld in de e-mail:
– Aantal personen;
– Voor- en achternaam van de personen;
– Naam organisatie.

Circulaire economie bij Port of Amsterdam
Port of Amsterdam zet in op circulaire industrie en levert daarmee een bijdrage aan de ambitie van de stad Amsterdam om in 2050 volledig circulair te zijn. Ter ondersteuning van innovatieve nieuwe oplossingen breiden wij continu onze infrastructuur en faciliteiten uit. Ons doel is de belangrijkste circulaire economie hotspot van Europa te worden. Zo bieden wij de perfecte springplank voor ondernemers met een liefde voor het transformeren van de maatschappij en hoe wij met middelen omgaan. Dit doen we onder andere in Prodock, onze innovatiehub die we tot leven hebben geroepen om innovatie, waardecreatie en vernieuwing in de Amsterdamse haven, het Noordzeekanaalgebied en Metropoolregie Amsterdam te faciliteren en stimuleren.

Op onze website – https://www.portofamsterdam.com/nl/business/vestigen/port-amsterdam-de-perfecte-hub-circulaire-economie – kun je alvast meer lezen over circulaire economie in de Amsterdamse haven.