Ontbijt en rondleiding door circulair restaurant The Green House

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
15/01/2019
08:00 - 10:00

Locatie
The Green House

Categorieën Geen Categorieën


Wat is het verhaal achter het circulaire restaurant The Green House? Start je ochtend goed met een lekker ontbijt en nieuwe inspiratie. Waar is het idee geboren? Hoe hebben we onze zoektocht naar circulaire oplossingen voor de bouw en het restaurant vorm gegeven? Welke mooie verhalen zijn daar uit gekomen en kun je nu terugvinden in het restaurant?

Deze ochtend breng je niet alleen een bezoek aan The Green House: je beleeft het circulaire gedachtegoed! Maak kennis met de principes Reduce-Re-use-Recycle en ontdek hoe alles wat je ziet, voelt en proeft een verhaal heeft. Hoe werkt dat eigenlijk, circulair ondernemen? Welke ideeën neem jij straks mee om jouw bedrijf of het thuis meer circulair te maken?

Programma

Vanaf 08:00 uur Inloop met een duurzaam en voedzaam ontbijt van de chef.

08:45 uur Rondleiding door The Green House. Hierna is er alle ruimte om vragen te stellen en met elkaar circulaire ideeën uit te wisselen.

10:00 uur Einde programma.

Aanmelden: Vanwege het beperkte aantal plaatsen is een aanmelding vooraf noodzakelijk. Meld je aan via https://www.thegreenhouserestaurant.nl/events/ontbijtsessie-verhalen-the-green-house-2/ 

Prijs: € 14,50 inclusief ontbijt, koffie en thee, presentatie en korte rondleiding door The Green House.

Wanneer: dinsdag 15 januari
Tijd: 08:00 – 10:00
Locatie: Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht