Meetup in Waterliniemuseum: Flexwerken en netwerken met ondernemers op unieke locatie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
18/01/2019
11:00 - 17:30

Locatie
Waterliniemuseum Fort bij Vechten

Categorieën Geen Categorieën


Meetup in Waterliniemuseum: Flexwerken en netwerken met ondernemers op unieke locatie

Ben jij zzp’er en vind je het leuk om te sparren met andere ondernemers? Of doe je graag inspiratie op in een unieke werkomgeving? Het Waterliniemuseum organiseert op vrijdag 18 januari een Meetup!

Waterliniemuseum
Het Waterliniemuseum is gelegen op Fort bij Vechten in Bunnik (Utrecht), één van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze unieke locatie is een rijke bron voor nieuwe inspiratie. Op 18 januari is iedereen uitgenodigd om te komen flexwerken, netwerken of samen ideeën uit te wisselen over nieuwe projecten.

Programma
Vanaf 11.00 uur ben je welkom in de Lunchroom van het museum (Chambree 6), waar je onder het genot van een kop koffie en een simpele soldatenlunch rustig kunt werken, samen met andere ondernemers.
In het kader van de Week van de Circulaire Economie organiseren wij van 14.00 – 15.00 uur een Meet & Greet met de kunstenaars van onze tentoonstelling ‘Geeft Acht!’, over militair textielafval. De kunstenaars vertellen over hun visie op textielafval en hoe zij met het thema aan de slag zijn gegaan.
Om 16.00 uur begint de afsluitende vrijdagmiddagborrel in het museumcafé. Heb je niet de hele dag tijd? Deelname aan de losse programma-onderdelen is ook mogelijk. Inloop voor de vrijdagmiddagborrel is tot uiterlijk 16.30 uur.

Praktische informatie
WiFi is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening en de parkeermunt (normaal €4,-) krijg je van ons. Als flexwerker mag je gratis deelnemen aan de Meet & Greet.

Aanmelden is niet verplicht maar wel handig; stuur een mail naar info@waterliniemuseum.nl. Geef hierbij ook aan of je gebruik wilt maken van de lunch en of je van plan bent om te blijven voor de vrijmibo.

 

Adres

Waterliniemuseum Fort bij Vechten
Achterdijk 12, 3981 HB Bunnik

Parkeerterrein en ingang naar het fort bevinden zich direct na het tunneltje onder de A12. Volg de borden; niet Google Maps!
Flexwerkers zijn welkom in de Lunchroom van het museum, in Chambree 6. De afsluitende vrijmibo vindt plaats in het museumcafé.

We zien je graag op vrijdag 18 januari!