Hoe Financier je Circulaire Bouw? (besloten)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/01/2019
13:30 - 18:00

Locatie
NBA

Categorieën Geen Categorieën


Hoe financier je een gebouw als je het beschouwt als een verzameling van elementen, producten en materialen, en niet als één object?

Op 16 januari, tijdens de Week van de Circulaire Economie, organiseert Circle Economy met de partners van de Community of Practice (CoP): Financieren Circulaire Bouw het evenement: Hoe Financier je Circulaire Bouw?

De afgelopen maanden hebben experts uit de bouw-sector samengewerkt om oplossingen te vinden voor financiële uitdagingen bij het realiseren van circulaire woningbouw. Aan de hand van een concrete casus van woningcorporatie Eigen Haard heeft de CoP een praktische handleiding gemaakt om circulaire bouw te financieren. De CoP is een initiatief van Nederland Circulair!

Tijdens het programma presenteren CoP partners de belangrijkste inzichten uit het Whitepaper aan belanghebbenden uit de bouw, financieel sector en overheid. Daarna volgen workshops, een discussie en als afsluiting een feestelijke borrel.

Het evenement is besloten, maar geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Aglaia,via aglaia@circle-economy.com voor meer informatie en om het whitepaper te ontvangen.