Circulair Gebiedsontwikkeling | ACCEZ netwerk- en inspiratiecafé

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
17/01/2019
15:30 - 18:00

Locatie
ACCEZ, De Fruitvis

Categorieën Geen Categorieën


Circulair Gebiedsontwikkeling | ACCEZ netwerk- en inspiratiecafé

Download hier het artikel van ACCEZ, een van de partners van de Week van de Circulaire Economie, uit ons magazine ‘Circulair Ondernemen: Hoe Dan?’

De transitie naar een circulaire economie in Zuid-Holland biedt vele mogelijkheden en uitdagingen. Als meerjarig kennisprogramma van de provincie, het Zuid-Hollandse bedrijfsleven en universiteiten heeft ACCEZ tot doel de overgang naar de circulaire economie te versnellen. Het programma koppelt innovatieve ondernemers die werk willen maken van de circulaire economie aan praktijkgerichte wetenschappers en beleidsmakers.

Netwerk- en inspiratiecafé circulaire gebiedsontwikkeling
Wij nodigen u van harte uit voor ACCEZ’ eerste netwerk- en inspiratiecafé over circulaire gebiedsontwikkeling op donderdag 17 januari 2019. Tijdens dit café presenteren we een aantal transitieopgaven die in 2018 zijn opgepakt en natuurlijk zijn we benieuwd naar uw ideeën, vragen en ambities.

Inspiratie biedt dit café genoeg. Hoogleraar Urban Development Management van TU Delft, Ellen van Bueren vertelt over de circulaire gebiedsontwikkeling van Binckhorst Noordwest in Den Haag, met mooie voorbeelden zoals ResourceCity en het Circular Building Platform. Koos Biesmeijer, hoogleraar Natuurlijk Kapitaal van Universiteit Leiden, presenteert de eerste resultaten van de transitieopgave ‘Groene Hart Circulair’, met initiatieven als Wagro en Groene Hart Werkt!.

ACCEZ-zeepkist
Een belangrijk deel van de bijeenkomst staat in het teken van uw ambities, vragen en ideeën. Hoe vindt u dat de circulaire gebiedsontwikkeling in Zuid-Holland kan worden gestimuleerd? De ACCEZ-zeepkist staat tot uw beschikking!

Wij kijken ernaar uit u te mogen begroeten.

Praktische details
Datum: donderdag 17 januari 2019
Tijd: 15:30 uur (inloop vanaf 15:00 uur) tot 18:00 uur
Locatie: De Fruitvis, Marconistraat 43, Rotterdam

Bent u erbij?
Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Meldt u zich dan hier aan.
Deelname is kosteloos. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rien Bongers, telefoonnummer 010-2709465 of per e-mail rien.bongers@het-portaal.net.