CIRCULAIR CAFÉ MET BERGBEKLIMMER WILCO VAN ROOIJEN EN NIEUWJAARSBORREL I.S.M. FREONEN FAN FOSSYLFRIJ FRYSLÂN

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
17/01/2019
15:30 - 18:30

Locatie
Stadsschouwburg De Harmonie

Categorieën Geen Categorieën


Ga je mee op een wervelende reis langs circulaire projecten en duurzame initiatieven, met een uitstapje naar de top van de Himalaya?

Over dit evenement

Tijdens het Circulair Café neemt Wilco van Rooijen je mee op een avontuur door de bergen. Pijlers als vertrouwen, leiderschap en talent zorgen voor een sterk team waarbij onmogelijke doelen kunnen worden behaald. Hoe kunnen we deze vaardigheden inzetten om op te schalen in de transitie naar een duurzame en circulaire economie?

Napraten? Dat kan tijdens de aansluitende Nieuwjaarsborrel. We ontvangen je, i.s.m. de Freonen fan Fossylfrij Fryslân, graag in Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden.

OVER WILCO VAN ROOIJEN

Expeditieleider en bergbeklimmer Wilco van Rooijen heeft als avonturier vele hoge toppen beklommen en enkele diepe dalen beleeft. Hij beklom de Mount Everest en de K2, bereikte de Noord- en Zuidpool en doorkruiste Afrika en Australië. Deze expedities vereisten nauwkeurige voorbereidingen en vele trainingen. Wilco leidde teams over hoge bergen en grote poolvlakken. Inspirerend en met adembenemende beelden presenteert hij over zijn indrukwekkende expedities. Als expeditieleider is Wilco verantwoordelijk voor het samenstellen van teams die onder moeilijke omstandigheden dienen te functioneren. Hier maakt Wilco bewust de keuze voor mensen met veel ervaring en weinig ervaring. Ook heeft hij niet altijd met ze samengewerkt, waardoor veelal het team wordt gevormd op basis van vertrouwen en talent.

EN VERDER…

Zoals altijd zijn er ook weer een aantal interessante korte pitches. Wie er aan het woord komen, blijft nog even een verrassing. Daarnaast trakteren we je tijdens de borrel op de lekkerste circulaire hapjes en drankjes.

LET OP: AANMELDEN IS NOODZAKELIJK

In verband met de beperkte capaciteit van onze locatie is het noodzakelijk dat je je aanmeldt. Geef bij je registratie aan of je alleen bij het Circulair Café wilt zijn, alleen bij de Nieuwjaarsborrel, of bij beide.

Iedere persoon dient zich apart aan te melden. Je kunt je aanmelden door het juiste ticket te selecteren en je gegevens in te vullen. Kun je onverhoopt toch niet komen? Dan stellen we het op prijs dat je je weer afmeldt, zodat we je plekje aan iemand anders kunnen geven.