Bijeenkomst Lectorenplatform Circulaire Economie: Toekomstbestendig ondernemen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
17/01/2019
13:00 - 17:00

Locatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Categorieën Geen Categorieën


Tijdens de landelijke Week van de Circulaire Economie organiseert de HAN namens het Lectorenplatform Circulaire Economie een platformbijeenkomst.

Tijdens de middag krijgen lectoren en onderzoekers van Hogescholen een workshop toekomstbestendig ondernemen, naar aanleiding van het boek ‘Toekomstbestedig ondernemen. De OK! methode als basis’. Hierin staat het denken in waarde-soorten, gebaseerd op het model van het International Integrated Reporting Council (IIRC) centraal.

Programma
13:00 – 13:30 uur             Ontvangst met lunch
13:30 – 14:00 uur             Korte toelichting Centre of Expertise Meervoudige Waardecreatie
14:00 – 14:30 uur             Opening expositie projecten minor Circulaire Economie
14:30 – 16:30 uur             Workshop toekomstbestendig ondernemen, de OK methode als basis strategische analyse op meervoudige waarde
16:30 uur                            Borrel

Aanmelden
De bijeenkomst is bedoeld voor de betrokkenen van het Lectorenplatform Circulaire Economie. Ben je lector of docent-onderzoeker bij een hogeschool, en heb je interesse om aan te sluiten bij deze bijeenkomst of lid te worden van ons netwerk? Stuur dan een mail naar Dianne de Fijter, d.defijter@hetgroenebrein.nl.

Over het platform
Het Lectorenplatform Circulaire Economie is een platform van lectoren die zich bezig houden met toegepast onderzoek rondom de circulaire economie. Doel van deze community is om kennis te delen, gezamenlijk onderzoek op te starten en de onderlinge samenhang tussen verschillen lectoraten te vergroten. Daarnaast stimuleert het platform samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen, door het bieden van ondersteuning op maat bij vragen uit de beroepspraktijk. Kijk voor meer informatie of hoe je lid kunt worden van dit netwerk, op www.lectorencirculaireeconomie.nl.