Aanpak verduurzamen Avans Hogeschool

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
17/01/2019
10:00 - 13:00

Locatie
Avans Hogeschool

Categorieën Geen Categorieën


Het is nog even wachten op het Klimaatakkoord maar ook zonder dat kunnen scholen flink aan de slag met energie en klimaat. Voor kinderen is duurzaamheid iets vanzelfsprekends.

Geïnspireerd door de Jonge Klimaatbeweging togen we in november 2018 naar Avans Hogeschool in Breda. Duurzaamheid is een serieuze zaak voor Avans. Sinds 2013 is bijdragen aan een duurzame samenleving een speerpunt. Dat doet Avans langs meerdere wegen en samen met studenten en medewerkers. In 2030 wil Avans een cirulaire bedrijfsvoering hebben die enkel op duurzame energie draait.

In het decembernummer van Schoolfacilities leggen vijf medewerkers van Avans uit hoe ze het doen. Ze delen ook graag hun kennis en ervaring.

Op donderdag 17 januari 2019 komen we bij elkaar rondom het thema verduurzamen.

We zijn voor deze bijeenkomst te gast bij Avans Hogeschool in Breda, die ons een inkijkje geeft in hun verduurzamingsambities.

Bedoeling

Doel van deze bijeenkomst is inspiratie op te doen voor activiteiten in de eigen organisatie. En omdat we er toch zijn delen we ook graag meteen de ervaring met verschillende energie-maatregelen. Wat werkt wel en wat niet?