DE WEEK KOMT ER AAN!

De Week van de Circulaire Economie is weer in aantocht! Van maandag 7 februari tot en met zaterdag 12 februari 2022 openen circulaire pioniers in heel het land hun deuren. 

De Week van de Circulaire Economie is weer in aantocht! Van maandag 7 februari tot en met zaterdag 12 februari 2022 openen circulaire pioniers in heel het land hun deuren. Het Versnellingshuis Nederland Circulair! organiseert deze week voor de zevende keer, met als doel professionals mee te nemen naar de circulaire economie. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters handvatten om zelf ook aan de slag te gaan. 

Wil jij ook meedoen door een evenement te organiseren? Dat kan! Klik dan rechtsboven op de button ‘Evenement aanmelden’. Heb je leuke ideeën? Trek dan het projectteam aan haar jasje, door een mailtje te sturen naar info@deweekvandecirculaireeconomie.nl. In aanloop naar de Week komen er steeds meer evenementen en interessante nieuwsberichten op de website: houd deze site dus in de gaten en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Dit jaar is het thema Actieplan voor de toekomst: Laat je inspireren om mee te doen, want duurzaam verder is de enige optie. Dit kan extra inspiratie bieden bij het organiseren van een evenement. We moeten in actie komen om in 2050 volledig circulair te zijn, maar hoe doen we dit? Hoe werken ondernemers, van startup tot MKB, aan circulariteit? Wat betekent circulariteit voor jouw sector en hoe kunnen andere ondernemers van jouw acties leren?