CIRCULAR AWARDS: INSCHRIJVINGEN GEOPEND 

Ook in 2023 zoeken we weer innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Ook in 2023 zoeken we weer innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Daarnaast zetten we wederom enkele personen in het zonnetje die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de circulaire transitie in Nederland. Ook dit jaar zijn er verschillende categorieën. We zetten ze voor je op een rij.  

Voor grote(re) bedrijven: Circular Award Business Large 
Voor groot-mkb en corporates die circulair innoveren binnen hun bestaande bedrijfsvoering. Drie finalisten, één winnaar. 

Voor kleine(re) bedrijven: Circular Award Business Small 
Voor klein-mkb dat circulair innoveert binnen de eigen bedrijfsvoering, dan wel startups die een volledig circulair businessmodel hebben ontwikkeld. Drie finalisten, één winnaar. 

Voor (semi-)publieken: Circular Award Public 
Voor projecten van gemeentes, provincies, waterschappen, Rijkswaterstaat en het Rijksvastgoedbedrijf, alsmede (semi-)publieke instellingen uit onderwijs en zorg, alsook publiek-private samenwerkingen. Drie finalisten, één winnaar. 

Voor personen: Circular Heroes 
Voor mensen die in een bepaalde regio, sector of community langdurig circulaire initiatieven ontplooien én uitvoeren. Het zijn de gangmakers die in hun directe omgeving sleuren en trekken, verbinden en initiatief nemen. Het zijn mensen die de transitie aanjagen. Drie erkenningen. 

Belangrijke data 
De inschrijving voor de Circular Awards is open tot en met 9 december 2022. Op 16 december maken we de shortlist bekend. Op 25 januari 2023 is de publieke bekendmaking van de finalisten voor de Circular Awards Public en Business (Small & Large). De finale en uitreiking vindt plaats tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie (dit zal zijn op maandag 6 februari 2023 of vrijdag 10 februari 2023).

Vragen? 
Heb je vragen over de Circular Awards, neem dan contact met ons op via het formulier.