KENNIS IS KING: WIN EEN SESSIE MET WETENSCHAPPERS VOOR JOUW ONDERNEMING

Ben jij aan het pionieren voor een circulaire economie, maar loop je tegen barrières aan? Het Groene Brein bundelt haar beste brains om één circulaire ondernemer te helpen.

Het Groene Brein biedt één ondernemer een 1 op 1 Breinstorm sessie aan met hun wetenschappers die jou verder kunnen helpen! Stuur vóór 2 februari de vraag waar jij met je circulaire onderneming tegenaan loopt op. Op 11 februari (in de Week van de Circulaire Economie) maken we bekend welke ondernemer aan de slag kunnen met de wetenschappers. 

Meer informatie en inschrijven kan via: https://hetgroenebrein.nl/2022/01/13/kennis-is-king-is-terug-win-opnieuw-een-wetenschapssessie-voor-jouw-onderneming/  

Tussen 7 t/m 12 februari komt Nederland samen tijdens de Week van de Ciruclaire Economie met één doel: het realiseren van een circulaire economie. Het Groene Brein maakt van dit momentum gebruik om de meest relevante en vernieuwende wetenschappelijke kennis die er is te koppelen aan circulaire pioniers uit het bedrijfsleven.

Het Groene Brein is een netwerkorganisatie met maar liefst 160 wetenschappers van alle hogescholen en universiteiten van Nederland, die vanuit verschillende disciplines bijdragen aan de transitie naar de circulaire economie. En zij kunnen jou helpen!