HUB VAN DE WEEK: CIRCL

Circl, het circulaire paviljoen van ABN-AMRO is het hoofdkwartier van de Week van de Circulaire Economie. Lees meer over hun plannen.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie 2022 fungeren meerdere organisaties als HUB. Een HUB organiseert vaak zelf één of enkele evenementen én stelt haar gebouw open voor workshops van andere organisatoren. Eén van deze HUB’s is Circl, het circulaire paviljoen van ABN-AMRO, tevens sponsor én hoofdkwartier van de Week.

Circl is gevestigd op de Amsterdamse Zuidas en dé plek waar krachten uit de financiële wereld, business en samenleving in beweging komen voor een duurzame wereld. De kracht van Circl in de circulaire transitie is vooral de combinatie met de zakelijke wereld, door hun locatie in het zakelijk hart van Amsterdam.  

Tijdens de Week van de Circulaire Economie 2022 zet Circl volop in op professionele en persoonlijke ontwikkeling met drie themadagen. Deze dagen zijn gericht op:

  • systeemverandering: hoe versnellen we de transitie van lineair naar circulair?;
  • tools voor verduurzaming die handig zijn binnen een organisatie;  
  • en persoonlijke vaardigheden die je nodig hebt in een circulaire economie. 

Als bezoeker ben je zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en tools in de circulaire economie. En bouw je aan de groei van de skills binnen jouw rol in dit thema. Uiteraard deel jij je kennis met andere bezoekers.   

De skills die Circl tijdens de Week van de Circulaire Economie op jou overbrengt, implementeert het zelf ook al volop in het bedrijf. Kortom: een goede plek om inspiratie op te doen dus. Meer informatie over Circl is te vinden op www.circl.nl.

© Circl