ACHTSTE WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE 2023: BRUISEND PROGRAMMA BIJ HUBS 

Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari vindt alweer de achtste editie van de Week van de Circulaire Economie plaats.

Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari vindt alweer de achtste editie van de Week van de Circulaire Economie plaats. Ook deze editie zien bezoekers hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt en vinden er door het hele land events plaats. Om de Week van de Circulaire Economie nóg bruisender en beter te maken vinden events dit jaar enkel plaats bij circulaire hubs. Bij deze broedplaatsen is alle kennis en kunde in huis om circulair ondernemerschap van de grond te tillen en bruist het van innovatie en pioniersdrift. Andere organisatoren kunnen zich aansluiten bij één van de hubs om ook een event te organiseren. Er zijn dit jaar ongeveer 35 circulaire hubs door het hele land.  

Zelf een event organiseren 

Wil je dit jaar zelf een event organiseren? Dat kan op één van de dagen van de Week van de Circulaire Economie en kan variëren van groot tot klein, van een workshop of een webinar, tot rondleiding of excursie. Of thematiseer een reeds gepland event rondom circulaire economie. Sluit hierbij aan bij één van de circulaire hubs. Zo kunnen jullie elkaar versterken én lift je mee met de communicatie van zowel de hubs als de Week van de Circulaire Economie.  

Let op: nog niet alle hubs hebben een plek op de website, dus blijf ons in de gaten houden.

Hoe meld je je aan? Neem contact op met de hub via de knop die je op een hubpagina vindt of via de contactgegevens onderaan. Aanmelden van je event kan tot en met 16 december 2022. We maken zo veel mogelijk goede matches tussen hubs en organisatoren, maar kunnen niet garanderen dat er voor iedereen plek is. Uiteindelijk bepalen hubs of ze je een plek kunnen geven op hun agenda. 

Help ons mee de week een succes te maken 

Wil je meehelpen de circulaire economie waar te maken zonder een event te organiseren? Breng dan de Week van de Circulaire Economie onder de aandacht – intern én extern. Bedenk bijvoorbeeld een leuke actie voor je medewerkers, of breng een aankondiging of rapport naar buiten tijdens ‘de Week’. Door gezamenlijk op te trekken in communicatie versterken we elkaar. Gebruik #WeekvandeCE, zodat wij kunnen zien wat je hebt gedaan. 

Vragen? 

Heb je vragen over de Week van de Circulaire Economie, het organiseren van een event of iets anders? Kijk dan bij onze FAQ of jouw vraag al is beantwoord. Staat je antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het formulier.